Kennel Miniflash Uppfödare av dvärgschnauzer svart-silver och peppar-salt

24Sep/17Off

Nu har även Poppys syster Alice genomfört ett utmärkt BPH

Under strilande kallt regn, fr

sen och lite trött efter en lång bilresa, gjorde Alice och matte ett snyggt BPH. Alice var betydligt lugnare än normalt, och svansen var nere några gånger för det var verkligen ett trist väder, men efter Dumpen och när skramlet gick igång viftande hon ändå på svansen - äntligen händer det något på den här tråkiga planen..... Den främmande personen med stor utstyrsel höll hon full koll på, skällde lite då och då och blev upprörd när den trots tillsägelse bara kom närmare.... :) . Varken Alice eller Poppy verkade inte ens märka skotten, väldigt skönt.

Det var en kall och blöt dag, men trevlig ändå.

Inför Dumpe

Inför Dumpe

Vad blir det nu?

Vad blir det nu?

Ingen fara , matte, det här kirrar jag

Ingen fara , matte, det här kirrar jag

Stanna, sa' jag!

Stanna, sa' jag!

 

 

Vad f-o är nu detta?

Vad f-o är nu detta?

Bråkigt underlag i skogen idag .

Bråkigt underlag i skogen idag .

 

 

 

Nehej du, mig lurar du inte! Jag står kvar här, jag

Nehej du, mig lurar du inte! Jag står kvar här, jag

Skott

Skott

 

 

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ledsen, kommentering är avstängd.

Inga trackbacks ännu.