Kennel Miniflash Uppfödare av dvärgschnauzer svart-silver och peppar-salt

Miniflash Hundkurser

Jag kommer att ha både trimkurser och olika aktiveringskurser för hund och ägare. Kurserna är huvudsakligen till för "mina" valpköpare men även andra i mån av plats. Tanken är att ge valpköpare bästa möjliga kunskap och förutsättningar till att få en bra liv med sin hund. Att låta hunden få arbeta med sin näsa, eller hjärna är det bästa man kan göra för hunden (självklart utöver kärlek, värme och omsorg :)  )

Eftersom jag nu är utbildad instruktör i ACT Nose Work, så kommer jag att ha en kurs i nosarbete för hund under våren. Nose Work är en ny form av nosarbete från USA och innebär att hunden får lära sig ett ämne, som den sedan får lära sig att finna och markera i olika situationer. Det är fantastiskt att se hur roligt hundarna tycker att detta är, och man kan ha den svårighetsniva som passar för ens egen hund. När hunden blir bättre, lägger man till ett nytt ämne, och tränar igen  :)

Trimkurs kan anordnas vid behov.

 

Två kurser  i Nose Work planeras starta i slutet av april 2015. Det blir 4 kurstillfällen om 2 timmar, kostnad 1000:-  

Det blir en kurs lördag eller söndag, och en kurs måndag eftermiddag.

Den första kursen startar söndag den 17 maj 2015, mellan 13.00 - 15.00.   Övriga kurstillfällen är den 24 maj, 7 juni och 14 juni. Anmäl er till puck@miniflash.se .     Kursen är fulltecknad

 

 

 

Anmälan kan ske på telefon 0739- 605 178  eller via mail puck@miniflash.se. Egna valpköpare har företräde