Kennel Miniflash Uppfödare av dvärgschnauzer svart-silver och peppar-salt

Körsbärsdalen

Tyvärr kommer förr eller senare den tid då man måste fatta det beslut som man fruktar mest rörande sin älskade kamrat. Ibland fattar en högre makt beslutet, alldeles för tidigt, och sorgen är lika stor, vilket som. Här finns de som av olika anledningar lämnat oss.

Emmy - störst, bäst och vackrast - alltid. jag saknar dig så det gör ont, du är alltid nummer ett.Här sitter Sarah, Tish (Emmydotter) och Emmy


Casper - Emmy´s son och mycket lik mamma.Casper var "best man" på mattes&husses bröllop och kom med ringen i sin fina kravatt

Kommentarer (3) Trackbacks (0)
 1. Hej Puck!
  Det var evigheter sen jag var inne och tittade på din hemsida. Sist så levde Emmy. Vad ledsen jag blir. Och Casper, är han också borta? Man kan ju inte tro att tio år har gått sen vi fick hem vår guldklimp Bamsen. Han är så underbar vår kille! Funderar på att klona honom.
  Massor av kramar från Eva & pussar från Bamsen

 2. Hej Puck!

  Vilken fin hemsida du/ni har fått! Och vad ledsen jag är att Emmy är borta :-(

  Inser att Pebbles är 11.5 år och också är till åren. Cushings hålls i schack bra, men hon har tyvärr nästan tappat all sin syn, men är fortfarande den smartaste och duktigaste hund som finns, bara i lite långsammare tempo!! Barnen ”slåss” fortfarande varje kväll om vem som ska få sova med henne :-)

  Numera har vi utökat familjen med en liten blandrashund (mamma var mini-schanuzer och pappa var en hund – troligtvis mycket terrier :-)). Vi ville gärna ha en mini-schnauzer igen men det finns så många hundar som far illa här i USA så jag kände att jag ville ta en från ett ”shelter” så det blev den här lille killen, troligtvis 1.5 år gammal.

  Stor kram från oss alla i Kalifornien!
  Camilla & CO

 3. Emmy-flickan…………Du bor i mitt hjärta o jag fick förmånen att få tillträde till ditt. Alltid så egen, alltid så speciell. Din blick som sa mer än tusen ord!
  Tack för att jag fick lära känna dig. Å du Emmy…………dig glömmer man aldrig!
  Sov gott lilla gumman. Vi ses senare………

  Puck! Jag förstår att du är otröstlig! Tänker på dig. Du vet var jag finns.

  Stor kram från Aina o Wilma


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.